12-jan-2020 16:28:38

Leuke aanbiedingen voor nieuwe en oude klanten!

Om nieuwe klanten kennis te laten maken met de Slimline Combo heeft de Slimline Studio een leuke aanbieding. Een kuur van 10 behandelingen en een proefbehandeling kost nu geen 295 maar slechts 220 euro. U kan ook eerst geheel vrijblijvend de proefbehandeling komen doen. Deze proefbehandeling is dan gratis.

Heeft u al een keer een kuur gevolgd bij de Slimline Studio, dan krijgt u 10% extra korting op de aanbieding!

Deze aanbieding is geldig bij aanmelding voor 31 januari 2020.

13-mei-2013 20:45:57

ALKMAAR - De Slimlinestudio in Alkmaar werkt sinds 1 maart ook met het Protiplan eiwitdieet. Als ervaringsdeskundige weet eigenaresse Yelle den Boer dat het dieet werkt, want zij viel met het eiwitdieet 18 kilo af in slechts drie maanden.

"Ik werk nu bijna 10 jaar met de slimline combo en ik merkte dat ik er zelf bijna geen gebruik meer van maakte", vertelt Yelle. "Met als gevolg dat ik elk jaar een paar kilo zwaarder werd. Nadat ik in oktober een foto van mezelf terug zag, ging de knop om. Er moest iets gebeuren. Ik vond op het internet het eiwitdieet en besloot er samen met een vriendin voor te gaan."

"Het Protiplan eiwitdieet omvat zes eetmomenten op een dag met producten die weinig tot geen koolhydraten bevatten. En de producten zijn zo lekker dat het me geen enkele moeite koste om het vol te houden, bovendien heb je daardoor niet het idee dat je op dieet bent. Ook als je een gezin hebt is het dieet goed vol te houden, met een kleine aanpassing kan je ‘s avonds gewoon met je gezin mee-eten. Ik combineerde het dieet met twee keer in de week op de slimline te gaan. De slimline zorgt ervoor dat je strak in je vel blijft, de afvalstoffen makkelijk en snel afgevoerd kunnen worden en je je spieren sterker maakt. Want het is de bedoeling dat je je opgeslagen vet verliest en niet je spieren." Een kuur bij de Slimline Studio duurt vijf weken en omvat tien behandelingen. In die periode is het gemiddelde omvangverlies 15 centimeter tot maar liefst 56 centimeter.

Ook slank en strak het voorjaar in? Of liever eerst meer informatie over het Protiplan eiwitdieet en/of over de slimline combo? Bel dan met de Slimlinestudio. Yelle helpt de klant graag. Slimlinestudio is te vinden aan de Stationstraat 70 in Alkmaar, tel. 072 5119272 of stuur een e-mail naar; yelle@slimlinestudio.nl .

3-mrt-2013 8:57:40

Naast de Slimline-Combo is het nu ook mogelijk om geweldige resultaten te boeken door met persoonlijke begeleiding Het Protiplan dieet te volgen. Met het Protiplan eiwitdieet bereiken mensen in drie fasen het streefgewicht. Met zes eetmomenten per dag hebben je geen honger. De producten bevatten weinig koolhydraten en zijn eiwitreik. Nu niet alleen de cm’s, maar ook de kilo’s. Lekker eten en toch afvallen.