Karin

Ook ik wilde mijn teveel aan kilo’s kwijt maar dan niet met afslankmiddellen die overal te koop zijn maar op en gezonde manier.

Bij mij op de sportschool was net een informatieavond over ‘Fit en slank’ geweest. Fit dat ben ik wel maar de afgelopen jaren waren daar toch weer de nodige kilo’s bijgekomen. ‘Fit en slank’ is combinatie van sporten en het eetpatroon aanpassen eventueel met behulp van maaltijdvervangers. Zelf wil ik niet aan maaltijdvervangers want daarna moet je ook weer gewoon eten.

De dag daarna sprak ik mijn vriendin Inge en die was bij Slim line geweest en dat had effect. Na een proefsessie bij Yelle op de bank dacht ik dit is het voor mij om naast het weer wat intensiever sporten en mijn eetpatroon aanpassen is dit de beste ondersteuning om die extra kilo’s eraf te krijgen. Een sessie Slim line duurt 45 minuten en komt overeen met 3 uur sporten, dus trainen op een relaxte manier. Op woensdag had ik altijd een sessie tussen de middag en als ik dan ‘s avonds om 7 uur ging race fietsen dan voelde ik best wel dat ik al wat had gedaan.

Nog even de feiten op een rij, na een gratis proefbehandeling ben ik de week daarop meteen begonnen met een kuur van 10 behandelingen. In 4 weken tijd had ik 10 sessies Slim line gehad en was ik 4,4 kg afgevallen en in totaal 38 cm kwijt! Geen speciaal dieet gevolgd maar wel opgelet wat ik at en minimaal 3x per week gesport. Een wijntje in het weekend en af en toe wat lekkers was dus geen probleem.

Inge bedankt voor de tip!

Karin Bader, Heiloo