Irma

De eerste keer ging ik samen met mijn dochter naar de slimlinestudio.Een vriendin van mijn dochter had goede resultaten bij Yelle en dat wilden wij ook wel. Hoera, ik ging naar een kleinere kledingmaat. Natuurlijk in combinatie met lijnen: geen zoetigheid, geen toetjes, rustig aan met eten-( oh wat was dat moeilijk).

Na een klein jaartje zag ik toch weer wat extra kilootjes en de broeken zaten weer strak.Maar niet getreurd, gewoon weer naar Yelle. ( uiteraard ook zelf weer opletten met eten en snoepen).

Yes, de broeken zaten weer lekkerder en ook de dunne zomerkleren konden weer aan.Dit was het moment dat het besluit werd genomen om gewoon elk jaar naar Yelle te gaan, hierdoor had ik ook steeds een stok achter de deur om op mijn eten te letten.Ik ben nu al 3 jaar op hetzelfde gewicht en dat voelt fijn.

Niet alleen de resultaten maken dat ik steeds terug ga, maar ook de persoon " Yelle". Zij is een fijn mens waar ik mijn prettig bij voel.Ik kom graag terug bij haar en zal er zeker nog vele jaren komen.

Yelle, bedankt en tot het volgende jaar!

groetjes van Irma