"Geniet ook van de resultaten van de Slimline-Combo, een heilzaam apparaat dat de spieren en gewrichten verstevigt, cellulitus herstelt, striae verlicht en vet vermindert op precies de gewenste plek"

Één van de vele reacties: "Dit was één van de beste keuzes in mijn leven en ik heb mijzelf weer helemaal teruggevonden."

Hier vindt u meer reacties.

Werking Slimline Combo:

De Slimline Combo (Zie foto) werkt volgens een vast patroon, waarbij de spieren middels een serie impulsen gespannen en ontspannen worden. De spieren c.q spiergroepen worden hierdoor getraind, zonder dat degene die het ondergaat de spieren actief moet belasten. Men bezoekt mij in de meeste gevallen om af te vallen. Maar ook mensen met reuma of zij die om wat voor reden ook niet kunnen sporten, maar evengoed spieropbouw willen, behoren tot mijn klantenkring. Drie kwartier Slimline Combo staat gelijk aan drie uur fitness of zwemmen.

Het gebruik van warmte dekens stimuleert de bloedcirculatie en zorgt voor een goede warming-up en geen spierpijn achteraf. De lymfedrainage wordt door de Slimline Combo geactiveerd, waardoor men afvalstoffen kwijt raakt, wat weer aanzet tot een betere stofwisseling. Tevens helpt de Slimline Combo uitstekend bij het herstellen van cellulitis en verlichten van striae. De Slimline Combo is uniek, omdat exact op die plaatsen waar men het vet niet wil hebben, de omvang wordt verminderd, de conditie wordt verbeterd, de huid wordt gladder en strakker, cellulitis neemt af.

Een kuur telt tien behandelingen en duurt vijf weken, wat neerkomt op twee behandelingen per week. De Slimline Combo in combinatie met een voedingsadvies maakt vele centimeters minder haalbaar. Voor en tijdens de kuur wordt men gewogen en gemeten.