Chantal

Iedereen heeft het wel eens, die broek die net niet past of die jurk waarin je net dat ene vetrandje of een buikje ziet. Nou daarvoor is nu een oplossing. Samen met de Slimline Combo van Slimline Studio en de voedingsadviezen van Yelle den Boer zijn nou net deze problemen voorbij. In tien keer is het echt mogelijk om tot een goed resultaat te komen. Je verliest centimeters op de punten waar je het zelf graag wilt, je huid wordt strakker en ook zachter. En beter nog voor zover ik nu kan zeggen een maand na mijn kuur, als je op gewicht blijft dan blijven de centimeters er ook af.

Het is trainen op een relaxte manier, in de huidige tijd waarin bijna niemand meer tijd heeft om 3 uur in de week te sporten is dit een prima alternatief. 45 minuten Slimline staat gelijk aan 3 uur naar de sportschool. En beter nog want je hebt geen spierpijn de volgende dag. Voor mij betekende het een stimulans tijdens een dieet, maar het kan ook zijn dat je net even strakker in je bikini wilt of mooi slank in je trouwjurk.

Nog even de feiten op een rij, tijdens mijn gratis proefbehandeling was er een dame 37 cm in omvang kwijtgeraakt na haar kuur. Dit was een record. Na mijn 10 keer met de Slimline was ik 44 cm in omvang verloren! Ik kom zeker voor de vakantie terug voor een nieuwe kuur, dan kan ik vol zelfvertrouwen in mijn badpak.

Chantal Neeter, Spanbroek