Mevr. S. Verhaagen

Mijn strijd tegen de centimeters:

Toen ik de advertentie van Slimline Studio in de Zondagskrant las dacht ik: "Misschien is dat iets voor mij!" Ik belde en kreeg een proefbehandeling. Ik raakte enthousiast en deed een kuur van tien behandelingen. Wat mij niet lukte op de sportschool met 2 keer oefeningen op het cardio-circuit lukte mij wel met de Slimline Combo. Ik raakte eindelijk mijn centimeters kwijt op de probleem-zone's namelijk de heupen, taille en bovenbenen.

Mijn spieren werden door middel van impulsen geactiveerd. Met tien behandelingen was ik al tussen de dertig en veertig centimeter kwijt, variërend van mijn buste tot aan mijn bovenbenen. Ik dacht nog vijf keer voor de vakantie en dan kijken we hoe verder. Tijdens de vakantie dacht ik ojee, je eet anders en neemt wat extra's. Dat ik terug kwam dacht ik: "Ja hoor, al mijn nieuwe kleren ik weet het niet". Maar wat bleek, ik ben tijdens mijn vakantie gewoon afgevallen ondanks de extraatjes.

Het werkt dus echt en het is gelukkig geen jojo-effect. Wat mij met sporten niet lukte, lukt me wel met de Slimline Combo van Yelle. Ik heb al mijn oude kleren weggegooid want het zag er echt niet meer uit. Ik ging van maat 46/48 naar maat 42. Het bevalt mij prima!

Yelle bedankt.

Mw. S. Verhaagen (een enthousiaste gebruikster van de Slimline Combo)